Är Playstation 4 något för dig? Rabattkoder från CDON får ner priset för dig som vill köpa

Vad är då så speciellt med Playstation 4? Här följer lite information som förhoppningsvis ska besvara en del av de frågorna. Under de sju åren sedan PlayStation 3 introducerades har vi sett våra spelkonsoler förvandlas till vardagsrummets medelpunkt genom ständig utveckling och mjukvaruuppdateringar. Uppdateringarna var inte alltid smidiga men på PS3 höll de alltid måttet men sedan dess är det lätt att se hur långt konsolen har kommit. Under tiden tog designerna av PlayStation 4 anteckningar och designade en konsol som försökte ta itu med sina tidigare brister. PS3 var notoriskt svårt att programmera så PS4 byggdes för att vara utvecklingsvänlig, PS3’s kontroll var inte populär och svår att hantera så PS4 levereras med DualShock 4, utan tvekan den bästa spel kontrollen som Sony någonsin har gjort. Medan Sony 2006 var fokuserade mer på en allt i allo media maskin för deras spel konsol med bland annat inbyggd blu ray då det såg ut som att detta skulle bli nästa stora grej men just blu ray som mediaformat blev inte en så stor boom som man hade hoppats på. Du hittar bra erbjudanden på deras spel hos rabattkod cdon -sajten Kupongerna.se. Sedan 2013 gick Sony tillbaka till sina rötter och har nu inga sådana distraktioner från det som konsoler ska handla om nämligen spelandet. PS4 är inte byggd för att sälja 3D TV, Blu ray skivor eller något annat liknande. Det är en spelkonsol, ett tydligt meddelande till deras fans och andra att spel och spelglädjen nu återigen står i centrum. Det fokuset har resulterat i en konsol som är bättre placerad än PlayStation 3 var 2006 för att konkurrera i en växande strid om att få en plats i människors vardagsrum.

 

DualShock 4 är den bästa controller som Sony någonsin har gjort

Nu när PlayStation 4 och en ny konsolgeneration sköljer över oss, kan äntligen Sony sats på att skapa en bättre spel kontroll än vad DualShock 3 var. Stavarna var för nära varandra, och alltför rörliga för en god styrnings precision och de med större händer hade svårt att använda kontrollen en längre stund utan att få ont i både fingrar och händer. Sony har löst alla dessa problem med DualShock 4. Dess stavar är längre ifrån varandra, med halv konkava gropar i mitten utformade för att hålla tummarna på plats. Styrenheten är bara lite tyngre, bara lite större. Den är mycket bekvämare att hantera under långa spelsessioner. PS4 gör några grundläggande förbättringar av grundläggande nätverksfunktionalitet. Du kan nu spela med dina vänner bara genom din vänlista. PS4: s startsida innehåller ett flöde av dina kompisars aktiviteter som heter “What’s New”. Det visar vilka spel dina vänner börjat spela och en hel massa annan information som kan vara kul och intressant att ta del av samt kan du nu ha upp till 2000 personer i din vänlista.

Använd en rabattkod från CDON

PlayStation 4’s spelutbud

Det finns massor av bra spel att välja på både för de yngre som äldre så här kommer två förslag. En annan artikel du kanske finner intressant vad gäller bättre pris hos e-handlarna är den här WordPress sajten.

 

Marvel’s Spider Man

Lev livet som Spider Man! Åtta år efter masken är Peter Parker en brottsbekämpande mästare. Känn den fulla kraften hos en mer erfaren Spider Man med improviserad brottsbekämpning, häpnadsväckande akrobatik, slagkraftiga stridskonster är Peter inte en rookie längre, det här är den mest fullbordade Spider Man du någonsin har spelat. Världar som krockar. Ja Peter Parkers och Spider Mans världar kolliderar i en original actionpackad berättelse. I det här nya Spider Man universumet får vi lära känna både Peter och Spider Man på ett helt nytt sätt och vi får möjlighet att komma närmare inpå Peter än någonsin förut och se honom som människa med personliga problem att handskas med inte enbart en superhjälte. Marvel’s New York är din lekplats The Big Apple kommer till liv som Insomniacs mest expansiva och interaktiva värld hittills. Svinga dig fram genom och över livliga stadsdelar med Spider Mans ikoniska spindelnät och få en fantastisk utsikt över ikoniska Marvel och Manhattan landmärken. Använd miljön för att besegra skurkar med episka takedowns i äkta blockbuster action.

 

FIFA 19

Det finns inget större pris i klubb fotbollen än att vinna Champions League, ingen större prestation för en spelare än att bli krönt till European Cup vinnare med sitt lag. Efter att ha lagt till de officiella licenserna för Europas eliteklubbkonkurrenser i år gör FIFA 19 den drömmen till verklighet för spelare runt om i världen, från det ögonblick som du laddar upp spelet och hälsas välkommen till FIFA’s värld. Första gången du slår på FIFA 19, dras du omedelbart in i Champions League och antar planen som Cristiano Ronaldo och Juventus för att försöka besegra Paris Saint Germain i 2018-19-finalen på den helt nya Wanda Metropolitano. Det här är helt nytt för FIFA 19 en ny stadio en ny klubb för coverstjärnan CR7, ett nytt lag och en ny tävling för världens mest populära fotbollsmatch.